Harakärr

Njut av hög standard nära Alnarp park

Harakärr erbjuder lägenheter med hög standard i ett mycket trevligt och barnvänligt låghusområde. Lägenheterna på bottenplan har en underbar uteplats med grönskan tätt inpå, medan lägenheterna på andra våningen har en stor och härlig balkong. Garage- och parkeringsplats finns att hyra inom området.

Skola och förskola i närheten
För de yngre barnen finns förskola på gångavstånd och för de lite äldre finns det en låg-, mellan- och högstadieskola lite längre bort, också inom gångavstånd.

Nära till service och bra kommunikationer
Inom gångavstånd finns även en ICA-affär, och fem minuter bort med bil ligger Burlöv Center där du hittar ett 50-tal butiker och ett brett serviceutbud. Du kan även promenera till tågstationen på några minuter för att därifrån enkelt tar dig vidare till Malmö, Lund eller Köpenhamn.

Trevligt seniorboende
Harakärr erbjuder även seniorboendet Kärrmesen (65+) i ett mindre radhusområde med trevliga små lägenheter som alla har en liten uteplats. Här ingår elen i hyran. Tvättstuga och gemensamhetslokal finns på området. För de boendes säkerhet och trygghet är området bilfritt.

Alnarp park
Alnarps park är ett naturskönt rekreationsområde som ligger på promenadavstånd från Harakärr. Här kan du ordna picknick, ta en löprunda eller samla din yogagrupp utomhus. Alnarp park stoltserar även med Sveriges största växtsamling med 2500 växtarter från hela världen.
 

Fastighetstekniker

Göran Ekström

Harakärrsvägen 43-97 inkl Pc
Harakärrsvägen 10-86
Harakärrsvägen 3-39

Förvaltning

Anders Billqvist

Bostadsfakta

24 st Bostad 1 rum Mer info
89 st Bostad 2 rum Mer info
96 st Bostad 3 rum Mer info
15 st Bostad 4 rum Mer info
93 st Garage bil
97 st Parkering bil

Ledigt att söka

För aktuell information se
Lediga lägenheter

Geukahuset