Vill du bo hos oss?

Börja med att registrera dig
och skapa ett Mina Sidor-konto.
Där kan du sedan anmäla dig
till vår bokö.

Det enkla livet som hyresgäst

Hyresrätten är en boendeform med många fördelar, både praktiskt och ekonomiskt. Just våra hyresrätter har även fördelen att de ligger där de ligger – i Burlöv!

Det här innebär det att vara hyresgäst hos oss:

Ingen ekonomisk risk
När du hyr din bostad slipper du dyra kontantinsatser och bolån med höga amorteringar och räntekostnader. Din boendeekonomi blir därmed mer förutsägbar och stabil över tid.

Inget bundet kapital
Du behöver inte investera stora summor i ditt boende (vilket är fallet om du köper en bostadsrätt). Du betalar din hyra varje månad. Det är allt.

Tryggt
I en hyresrätt är risken för oförutsedda utgifter mindre. Om något börjar krångla lägenheten, som till exempel vitvarorna eller värmen, tar vi hand om reparationen. Det ingår i hyran.

Bekvämt
Som hyresgäst förväntas du ta hand om och vårda din lägenhet. Men uppstår problem utanför din kontroll behöver du inte lägga tid på att fixa det själv. Du gör en felanmälan så kommer vi.

Flexibelt
En hyresrätt ger dig möjlighet att vara flexibel i ditt boende. Om ditt bostadsbehov förändras kan du med tre månaders varsel säga upp ditt hyresavtal och flytta till en annan bostad.

Läget
Våra fastigheter ligger i gröna välskötta omgivningar med närhet till det mesta. Burlövs kommun är perfekt placerad mellan Malmö och Lund och det finns goda kommunikationer med både tåg och buss. Sedan det nya tågspåret och stationerna Burlöv och Åkarp blev klara, går det även att åka till Köpenhamn utan att behöva byta tåg.

Vill du bo hos oss? Anmäl dig till vår bokö.