Trivsamma boenden för nästa kapitel i livet

Burlövs Bostäder erbjuder flera boenden med lägenheter för dig som vill anpassa ditt boende efter att barnen flugit ut, eller som söker en ny boendemiljö och ett nytt sammanhang med människor som är i samma stadie i livet.

 

Svenshög hus 6 (55+)

Ett av husen på Svenshögsområdet, Kornvägen 63 – 67, kallar vi ”Lugna huset”. Här finns möjlighet till en lugnare boendeform i en trivsam lägenhet nära naturen. På bekvämt gångavstånd ligger Burlöv Center med apotek, primärsjukvård och alla typer av affärer. I närområdet finns goda möjligheter till en aktiv fritid. Förutom Burlövsbadet finns en 12-håls minigolfbana och Natur- och kulturstigen, som leder dig från Kronetorps mölla, genom åkerlandskap, skogsdungar och förbi kulturhistoriska byggnader, till Malmö Burlöv Golfklubb. Buss till Malmö, Lund och Staffanstorp stannar i närheten.

Granliden
Granliden

Skrattmåsen (55+)

Skrattmåsen erbjuder ljusa och luftiga lägenheter med öppen planlösning. Fastigheten ligger mitt i Arlöv med det nya biblioteket i bottenplan. Lägenheterna på andra och tredje våningen har inglasade balkonger, medan lägenheterna på fjärde våningen har takterrass. Samtliga lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare i de rymliga badrummen. Bussen till Malmö, Lund och Lomma stannar direkt utanför fastigheten.
Fastighetstekniker: Göran Ekström
Förvaltning: Anders Billqvist

Granliden

Granliden (55+)

Granliden ligger vackert inbäddat i gamla villakvarter med närhet till naturskön omgivning. Här bor du bekvämt i någon av de tio marklägenheterna. Det finns både två- och trerummare. Lägenheterna har en tidlös design och modern funktionalitet med klinker i hall, stora helkaklade badrum samt rymliga och välutrustade kök med keramikhäll, inbyggnadsugn och -micro. Gemensamt tvättrum med avskild efterbehandling.

Granliden

Blomstervägen (55+)

Centralt i Åkarp ligger Blomstervägen, ett fyravåningshus med hiss och 16 lägenheter med öppen planlösning. Förutom bostäder finns en gemensam fritidslokal/övernattningslägenhet på översta våningen som disponeras av de boende. Alla lägenheter har egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Nära till ICA-butik, tågstation och bussen till Malmö och Lund.
Fastighetstekniker: Göran Ekström
Förvaltning: Anders Billqvist

Granliden

Kärrmesen Harakärrsvägen 3-37 (65+)

Harakärr erbjuder även seniorboende i ett mindre radhusområde med trevliga små lägenheter som alla har en liten uteplats. Här ingår elen i hyran. Tvättstuga och gemensamhetslokal finns på området. För de boendes säkerhet och trygghet är området bilfritt.
Fastighetstekniker: Göran Ekström
Förvaltning: Anders Billqvist

Granliden