Vi söker säsongsarbetare

Är du driven och duktig på trädgårdsskötsel? Då är detta kanske jobbet för dig! Vi söker en säsongsarbetare för anställning till oktober 2022 med eventuell förlängning.

Tjänsten
Arbetet kommer i huvudsak att omfatta arbete i trädgårdar, såsom häck- och buskklippning, gräsklippning, ogräsrensning, trimning m.m. Arbetet kommer även variera med andra arbetsuppgifter såsom allmän fastighetsskötsel, felavhjälpande underhåll av tomtmark, diverse utrustning på tomtmark m.m. Vi ser gärna att du är arbetsam och gillar ett arbete utomhus oavsett vilket väder det är. Tidigare erfarenhet av arbete som fastighets/markskötare eller liknande. Erfarenhet och goda kunskaper inom trädgårdsskötsel, planering.

Som medarbetare hos oss arbetar du ibland självständigt och ibland i team. Det är viktigt att du är en självgående person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter
Ansvara för skötsel, tillsyn och rondering inom ditt geografiska område.

Kvalifikationer
• Tidigare erfarenhet av arbete som fastighets-/markskötare eller liknande.
• Erfarenhet eller utbildning inom trädgårdsskötsel, planering.
• B-körkort önskvärt.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. För att trivas i den här rollen tror vi att du är initiativrik och uppskattar utmaningar, gillar att jobba i team och är inte rädd för att ”kavla upp ärmarna”. Du vill ständigt hitta de bästa lösningarna samt drivs av att komma till avslut och nå uppsatta mål.

Vi erbjuder dig
Ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang på ett framtidsinriktat företag. Burlövs Bostäder har en relativt liten organisation vilket innebär att det blir ett varierande arbete med möjlighet att påverka. Vi erbjuder ett brett arbetsfält där du liksom vi har kunden i fokus.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som säsongsarbetare inom trädgårdsskötsel passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

För att söka tjänsten, maila ditt cv och ett personligt brev till rekrytering@burlovsbostader.se
mailrubrik: Säsongsarbetare.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 18 april 2022. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta på rekrytering@burlovsbostader.se

 

Mer ifo

Område
Burlöv

Yrkesroll
Fastighet, Fastighetsskötare, Miljö & Djurvård, Naturvård

Typ av anställning
Heltid, Säsongsjobb

Sista ansökningsdag
18 apr 2022 (21 dagar kvar)